Pasta z makreli z natką pietruszki.

Pasta z makreli z natką pietruszki.

Składniki

1 makrela wędzona

1 średnia czerwona cebula

1 ogórek kiszony

Duża łyżka majonezu

Mała łyżeczka musztardy stołowej

Pół pęczka natki pietruszki.

Można dodać pieprz do smaku ( wg uznania )

Pasta z makreli z natką pietruszki.

Przygotowanie

Makrelę dokładnie obrać z ości i rozdrobnić widelcem.

Cebulę, ogórka i pietruszkę drobno pokroić.

Połączyć wszystkie składniki, dodać majonez i musztardę. Dokładnie wymieszać i zajadać się do woli. Życzę smacznego 🙂

Przepis znajduje się w kategorii :
Dodatki

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Specjalnie dla Ciebie! losowe posty ..