Fasolowa przekąska

  • on 6 kwietnia 2021

Fasolowa przekąska

Składniki

Fasola piękny jaś 100g

Chili

Sól

cytryna sok z połówki

Cebula dymka

Czosnek 1 ząbek

Oliwa z oliwek

Bazylia kilka listków

Fasolowa przekąska

Przygotowanie

Najłatwiej przygotowuje się tą przekąskę gdy gotujemy danie z fasolą, wtedy trzeba ugotować jej odpowiednio więcej a potem odjąć , gdy będzie miękka.
Ugotowaną i jeszcze lekko ciepłą fasolę doprawiłam: solą, chili, sokiem z cytryny, oliwą, przeciśniętym czosnkiem, pokrojoną drobno szalotką i bazylią.
Smacznego podjadania 🙂

Przepis znajduje się w kategorii :
Przekąski

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Specjalnie dla Ciebie! losowe posty ..