Jarmużowo – bananowy eliksir

  • on 6 kwietnia 2021

Jarmużowo – bananowy eliksir

Składniki

1 duży dojrzały banan

2 garści liści jarmużu

100 ml mleka

4 łyżki jogurtu naturalnego

2 łyżeczki miodu rzepakowego

Jarmużowo – bananowy eliksir

Przygotowanie

Liście jarmużu siekamy, banana kroimy na plasterki i przekładamy je do miksera. Następnie dodajemy mleko, jogurt i miód i wszystko dokładnie miksujemy do momentu uzyskania gęstej, jednolitej konsystencji.
Eliksir jarmużowo – bananowy najlepiej smakuje schłodzony!
Życzę smacznego! 🙂

Polecane przepisy: jarmuz

Polecane przepisy: potrawy z jarmużu

Polecane przepisy: jarmuż potrawy z jarmużem

Polecane przepisy: blanszowanie jarmuzu

Przepis znajduje się w kategorii :
Napoje

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Specjalnie dla Ciebie! losowe posty ..