Pasta z wędzonej makreli i jajek

  • on 6 kwietnia 2021

Pasta z wędzonej makreli i jajek

Składniki

1 wędzona makrela

5 jajek

2 ogórki kiszone

1 mała cebula

1 łyżka majonezu

2 łyżki jogurtu naturalnego

Sól, pieprz

Pasta z wędzonej makreli i jajek

Przygotowanie

Jajka ugotować na twardo. Makrelę obrać ze skóry, ości i wrzucić do miski.
Ugotowane jajka, cebulę i ogórki pokroić w drobną kosteczkę, przełożyć do miski z makrelą.
Dodać majonez, jogurt i przyprawić solą i pieprzem, wymieszać i gotowe.

Polecane przepisy: Pasta z wędzonej makreli i jajek

Przepis znajduje się w kategorii :
Sałatki

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Specjalnie dla Ciebie! losowe posty ..