Pasta z twarogu i makreli

  • on 8 kwietnia 2021

Pasta z twarogu i makreli

Składniki

200g twarogu

200g fileta wędzonego z makreli

3 ogórki kiszone

1 cebula

2 łyżeczki musztardy

sól, pieprz

Pasta z twarogu i makreli

Przygotowanie

Z fileta usuwamy skórę, rwiemy na małe kawałki. Ogórki i cebulę kroimy na małe kawałki.

Wszystkie składniki dokładnie ze sobą mieszamy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Podajemy z pieczywem.

Polecane przepisy: pasta z tuńczyka i makreli

Polecane przepisy: pasta z makreli i twarogu wg magdy gessler

Polecane przepisy: pasta z piklinga i makreli magdy gesler

Przepis znajduje się w kategorii :
Dodatki

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Specjalnie dla Ciebie! losowe posty ..