Twarożek ze szczypiorem i chrupiącą rzodkiewką.

  • on 8 kwietnia 2021

Twarożek ze szczypiorem i chrupiącą rzodkiewką.

Składniki

ser biały półtłusty 12 dag

szczypior

rzodkiewki 3-4 szt.

śmietana 18% gęsta 2 łyżki

sól do smaku

pieprz ziołowy do smaku

chleb pokrojony w kromki

Twarożek ze szczypiorem i chrupiącą rzodkiewką.

Przygotowanie

Szczypior i rzodkiewki drobno kroimy, ser rozgniatamy widelcem. Szczypior i rzodkiewki dodajemy do sera, doprawiamy solą i pieprzem ziołowym do smaku, mieszamy. Do wymieszanych składników dodajemy śmietanę i ponownie mieszamy. Twarożek podajemy rozsmarowany na kromkach chleba.
Smacznego!!!

Przepis znajduje się w kategorii :
Śniadania

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Specjalnie dla Ciebie! losowe posty ..