Pasta jajeczna z cebulką i koperkiem

  • on 9 kwietnia 2021

Pasta jajeczna z cebulką i koperkiem

Składniki

4 jajka

0,5 małej cebulki

2 łyżki majonezu

2 łyżki posiekanego koperku

sól, pieprz do smaku

Pasta jajeczna z cebulką i koperkiem

Przygotowanie

Jajka gotujemy na twardo. Cebulkę kroimy w drobniutką kostkę i sparzamy wrzątkiem na sitku.
Obrane jajka ścieramy na dużych oczkach tarki. Dodajemy cebulkę i majonez. Mieszamy dokładnie, w razie potrzeby dodajemy jeszcze odrobinę majonezu – pasta nie powinna być sucha, ale nie powinna też pływać w majonezie 🙂 doprawiamy do smaku solą i pieprzem, dodajemy koperek. Mieszamy jeszcze raz, odstawiamy na 10 minut.
Podajemy z dobrym chlebem, keczupem i koperkiem.
Smacznego!!!!

Przepis znajduje się w kategorii :
Śniadania

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Specjalnie dla Ciebie! losowe posty ..