Pasta z makreli i jajek

  • on 9 kwietnia 2021

Pasta z makreli i jajek

Składniki

1 makrela wędzona

2 jajka ugotowane na twardo

1 cebula

1/2 ogórka zielonego długiego

3 łyżeczki majonezu

1 łyżeczka słodkiej papryki

1/2 łyżeczki kurkumy

1/2 łyżeczki czosnku granulowanego

sól,pieprz

szczypta oregano do smaku

Pasta z makreli i jajek

Przygotowanie

Makrelę oczyszczamy z ości.Jajka,ogórka i cebulę obieramy i drobniutko kroimy.Dodajemy majonez i doprawiamy przyprawami do smaku.Dokładnie mieszamy i możemy nakładać na kromki chleba.Smacznego!

Polecane przepisy: pasta z jajek

Przepis znajduje się w kategorii :
Przekąski

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Specjalnie dla Ciebie! losowe posty ..