Surówka ‘biało-czerwona’

  • on 9 kwietnia 2021

Surówka ‘biało-czerwona’

Składniki

kapusta pekińska pół główki

pomidor 2 szt.

Rzodkiewki pęczek

papryka czerwona 1 szt.

oliwa zoliwek 2 łyżki

Pieprz ziołowy

sól

Surówka ‘biało-czerwona’

Przygotowanie

Kapuste siekam niezbyt drobno.Rzodkiewki kroję w talarki,paprykę w paski.Pomidory parzę i obieram ze skórki,a następnie kroję w dużą kostkę.

Oliwę mieszam z solą i pieprzem i dodaję do warzyw wszystko razem mieszam.Kapusty wcześniej nie solę dzięki temu jest bardziej chrupiąca.

Przepis znajduje się w kategorii :
Dodatki

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Specjalnie dla Ciebie! losowe posty ..