Suszone warzywa.

  • on 9 kwietnia 2021

Suszone warzywa.

Składniki

Marchew 1,5 kg

Pietruszka 1kg

Seler korzeń 1 szt

Por 1 duży

Natka pietruszki 2 pęczki

Cebula 1 duża

cebula czerwona 1 szt.

nać selera ile mamy

Lubczyk kilka gałązek

Suszone warzywa.

Przygotowanie

Umyte warzywa pokroić w talarki.Natki w grubsze paski a pora i cebulę w grubsze talarki.
Można też dać kapustę i inne warzywa ,co tylko chcemy.
Suszyć do całkowitego wysuszenia ,gdyż zle wysuszone nam się zepsują.

Smacznego życzę!

Polecane przepisy: jakie warzywa mozna kisić

Polecane przepisy: jak suszyc warzywa

Polecane przepisy: suszone warzywa

Polecane przepisy: suszone buraki czerwone

Przepis znajduje się w kategorii :
Przetwory

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Specjalnie dla Ciebie! losowe posty ..