Spaghetti z młodej cukinii i kabaczka

  • on 17 kwietnia 2021

Spaghetti z młodej cukinii i kabaczka

Składniki

cukinia zielona

kabaczek

serek topiony ziołowy 3 trójkąciki

szczypiorek i kwiaty szczypiorku

Sól

Pieprz czarny

Spaghetti z młodej cukinii i kabaczka

Przygotowanie

Cukinię i kabaczka kroimy za pomocą krajalnicy do warzyw w cienkie długie paski. Warzywne spaghetti przekładamy na patelnię dokładamy serki topione, całość lekko solimy. Warzywa smażymy na małym ogniu cały czas delikatnie mieszając, aż serek dokładnie pokryje warzywne nitki. Całość doprawiamy do smaku solą i pieprzem, posypujemy posiekanym szczypiorkiem i kwiatkami szczypiorku. Spaghetti podajemy od razu po przygotowaniu ze schabowym, smażoną rybą lub kurczakiem.

Polecane przepisy: dietetyczne z kabaczka i cukini

Polecane przepisy: ewa gotuje potrawy z kabaczka

Polecane przepisy: salatka z kabaczka papryki i cebuli

Polecane przepisy: mizeria z młodej cukinii

Przepis znajduje się w kategorii :
Dodatki

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Specjalnie dla Ciebie! losowe posty ..