Pasta z twarogu i makreli.

  • on 20 kwietnia 2021

Pasta z twarogu i makreli.

Składniki

twaróg półtłusty 30dkg

makrela wędzona 1/2

szczypior 1/2 pęczka

sól i pieprz do smaku

śmietana 12% prawie cały kubek,same sobie dozujemy:)

Pasta z twarogu i makreli.

Przygotowanie

Twaróg rozgnieść widelcem,można zblendować lub zmielić ,ja poszłam na łatwiznę:)
Szczypiorek umyć ,obsuszyć ręcznikiem papierowym i posiekać.Dodać do sera.
Makrelę obrać z ości i również dodać do sera.
Wszystko rozgnieść widelcem ,doprawić do smaku solą i pieprzem ,a na końcu wlać śmietanę.
Zamieszać i kłaść na kanapki ,a najlepiej na własnoręcznie upieczony chlebek (,którego przepis podam wkrótce)

Smacznego życzę!

Polecane przepisy: pasta z twarogu z kaparami

Polecane przepisy: pasty do chleba z twarogu

Polecane przepisy: pasta z makreli i twarogu wg magdy gessler

Polecane przepisy: Pasta z twarogu i makreli.

Przepis znajduje się w kategorii :
Śniadania

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Specjalnie dla Ciebie! losowe posty ..