Bryndza z orzechami

  • on 28 kwietnia 2021

Bryndza z orzechami

Składniki

20 dag bryndzy lub wędzonego sera

Masło 4 dag

8 dag sera twarogowego

1 łyżeczka płaska papryki słodkiej mielonej

sól i pieprz do smaku

Orzechy włoskie 10 szt

Bryndza z orzechami

Przygotowanie

Wykonanie:
Bryndzę, twaróg, masło, sól i pieprz do smaku, oraz słodką paprykę utrzeć na gładką masę. Wymieszać z drobno posiekanymi orzechami, schłodzić w lodówce i podawać najlepiej na razowym chlebie.

Polecane przepisy: bryndza domowa

Polecane przepisy: ciast francuskie z bryndza

Polecane przepisy: co można zrobić z bryndzy

Polecane przepisy: pierś z kurczaka z bryndza

Przepis znajduje się w kategorii :
Śniadania

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Specjalnie dla Ciebie! losowe posty ..