Deser z bitą śmietaną i mascarpone

  • on 28 kwietnia 2021

Deser z bitą śmietaną i mascarpone

Składniki

ubita śmietana z mascarpone

małe beziki

pokruszona chałwa na wierzch

ubita śmietana z mascarpone

maliny świeże lub mrożone

Deser z bitą śmietaną i mascarpone

Przygotowanie

Ubić śmietanę 36 lub 30 proc. Dodając 1 łyżkę cukru pudru i 1 mały serek mascarpone.
Do pucharka wkładamy :
– ubita śmietana z mascarpone
– małe beziki
– ubita śmietana z mascarpone
– maliny świeże lub mrożone
– ubita śmietana z mascarpone
– pokruszona chałwa na wierzch
Schłodzić w lodówce.

Przepis znajduje się w kategorii :
Desery

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Specjalnie dla Ciebie! losowe posty ..