Pasta kanapkowa z tuńczyka i suszonych pomidorów

  • on 28 kwietnia 2021

Pasta kanapkowa z tuńczyka i suszonych pomidorów

Składniki

1 puszka tuńczyka w sosie własnym – 100 g po odsączeniu-

5 suszonych pomidorów z oleju

1 łyżeczka oleju z pomidorów

1 łyżka posiekanej natki pietruszki

1 łyżeczka koncentratu pomidorowego

sól

Pieprz

ulubione pieczywo – najlepiej oczywiście pełnoziarniste 🙂

Pasta kanapkowa z tuńczyka i suszonych pomidorów

Przygotowanie

Tuńczyka odsączamy z zalewy i miksujemy z pomidorami, olejem, koncentratem, pietruszką i przyprawami. Podajemy z ulubionym pieczywem. Smacznego 🙂
Całość – 8 porcji – 250 kcal, 1 porcja – 31 kcal !
Więcej przepisów na fit blogu Moje Kuchenne Rewelacje

Polecane przepisy: pasta z tofu i suszonych pomidorów

Polecane przepisy: hiszpanska pasta z suszonych pomidorow

Polecane przepisy: pasta z tuńczyka i z suszonymi pomidorami

Polecane przepisy: pasta z suszonych pomidorów i twarogu

Przepis znajduje się w kategorii :
Dodatki

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Specjalnie dla Ciebie! losowe posty ..