Pasta z jajek i tuńczyka.

  • on 28 kwietnia 2021

Pasta z jajek i tuńczyka.

Składniki

jajka 3 szt

tuńczyk w oleju puszka

ogórki konserwowe 5 szt

cebula czerwona średnia

majonez kielecki 2 łyżki

śmietana 18 % 1 łyżka

pieprz czarny i sól do smaku

Pasta z jajek i tuńczyka.

Przygotowanie

Jajka ugotować na twardo.Tuńczyka odcedzić z oleju.
Wszystkie składniki pokroić w kostkę.Tuńczyka rozgnieść widelcem.
Dodać majonez oraz śmietanę.Doprawić pieprzem i solą.
Smacznego życzę!

Polecane przepisy: pasta z jajek i tuńczyka bez majonezu

Polecane przepisy: pasta tunczyk jajko bez majonezu

Polecane przepisy: magda gessler pasta z jajek

Polecane przepisy: pasta z jajek i tuńczyka

Przepis znajduje się w kategorii :
Śniadania

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Specjalnie dla Ciebie! losowe posty ..