Proboszczówka babci Józi

  • on 29 kwietnia 2021

Proboszczówka babci Józi

Składniki

Spirytus, 1/2 l

Wermut, 1/2 l

Koniak, 1/4 l

Rum, 1/8 l

Miód, 1/2 kg

sok z cytryn, 1/2 kg

Proboszczówka babci Józi

Przygotowanie

Alkohole wlać do jednego, dużego słoja, dodać miód i sok z 0.5 kg cytryn.
Wymieszać, odstawić na około 6 dni.

Polecane przepisy: proboszczówka

Polecane przepisy: proboszczówka przepis

Polecane przepisy: proboszczowka babci jozi

Polecane przepisy: alkohole

Przepis znajduje się w kategorii :
Napoje

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Specjalnie dla Ciebie! losowe posty ..