Pasta jajeczna

  • on 30 kwietnia 2021

Pasta jajeczna

Składniki

Jajka, 3 szt.

Awokado, 1/2 szt.

Otręby żytnie, 1 łyżka

Kolendra świeża, 1 łyżka

Jogurt naturalny, 2 łyżki

Kapary, 1 łyżeczka

Świeżo mielony pieprz kolorowy do przyprawienia

Pasta jajeczna

Przygotowanie

Jajka gotujemy na twardo, studzimy. Kolendrę i kapary siekamy. Rozgniatamy w naczyniu widelcem jajka oraz awokado. Dodajemy jogurt, kapary, kolendrę i otręby i wszystko dokładnie mieszamy. Przyprawiamy świeżo mielonym pieprzem.

Polecane przepisy: pasta jajeczna

Polecane przepisy: pyszna pasta jajeczna

Polecane przepisy: pasta jajeczna thermomix

Polecane przepisy: pasta jajeczna bez majonezu i szczypiorku

Przepis znajduje się w kategorii :
Dodatki

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Specjalnie dla Ciebie! losowe posty ..