Pasta z tuńczyka i jajek na chleb.

  • on 30 kwietnia 2021

Pasta z tuńczyka i jajek na chleb.

Składniki

tuńczyk we własnym sosie 13 dag (po osączeniu)

jajka kurze 2 szt.(ugotowane na twardo)

młody por zielona część 10 cm

majonez 2 łyżeczki

ketchup 2 łyżeczki

musztarda 1 łyżeczka

Sól morska

Pieprz ziołowy

Pasta z tuńczyka i jajek na chleb.

Przygotowanie

Obrane jajka ze skorupek kroimy w kostkę, tuńczyka osączamy z sosu i lekko rozdrabniamy widelcem. Por kroimy w drobną kostkę. Wszystkie składniki umieszczamy w głębokim talerzu. Dodajemy majonez, musztardę i ketchup, doprawiamy pieprzem ziołowym i solą, mieszamy.

Smacznego!!!

Polecane przepisy: krem z jajek na naleśniki

Polecane przepisy: Pasta z tuńczyka i jajek na chleb.

Przepis znajduje się w kategorii :
Przekąski

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Specjalnie dla Ciebie! losowe posty ..