Pasta z wędzonej makreli i rzeżuchy

  • on 30 kwietnia 2021

Pasta z wędzonej makreli i rzeżuchy

Składniki

makrela wędzona 1 sztuka (średniej wielkości)

serek homogenizowany naturalny 2 łyżki

świeża rzeżucha drobno posiekana 2 łyżki

Pasta z wędzonej makreli i rzeżuchy

Przygotowanie

Makrelę dokładnie obieramy ze skóry i pozbawiamy ości. Mięso ryby przekładamy do miseczki, dodajemy serek homogenizowany i całość starannie ucieramy widelcem,
aż do uzyskania jednolitej masy. Do pasty dodajemy posiekaną rzeżuchę, mieszamy.
Smacznego.

Polecane przepisy: pasta z jajek i rzeżuchy

Polecane przepisy: Pasta z wędzonej makreli i rzeżuchy

Polecane przepisy: pasta z makreli wędzonej

Polecane przepisy: pasta z makreli wędzonej z cebulą bez jajek i sera

Przepis znajduje się w kategorii :
Śniadania

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Specjalnie dla Ciebie! losowe posty ..