Fasolka szparagowa duszona

Fasolka szparagowa duszona

Składniki

fasolka szparagowa 1 kg

Cebula biała 3 szt.

Czosnek 3 zabki

Koncentrat pomidorowy 3 łyzki

Pomidor 1 szt.

sól i pieprz do smaku

olej do smażenia

świeża mięta

Fasolka szparagowa duszona

Przygotowanie

Wykonanie:
Fasolkę umyć i zeszklić na oleju razem z pokrojoną cebulą. Dodać koncentrat pomidorowy, przyprawić do smaku i dusić pod przykryciem 15 minut. Smażyć do miękkości, posypać świeżą miętą i obłożyć pokrojonym pomidorem.

Polecane przepisy: fasolka szparagowa jako dodatek do obiadu

Polecane przepisy: fasolka szparagowa przetwory

Polecane przepisy: fasolka szparagowa magdy gessler

Polecane przepisy: fasolka szparagowa na gesto

Przepis znajduje się w kategorii :
Dodatki

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Specjalnie dla Ciebie! losowe posty ..